top of page

Det är omvälvande tider nu – och det går fortare än någonsin. Med stöd av vår erfarenhet, ambition och förmåga kan vi snabbt hjälpa till och styra om kommunikationen mot nya tjänster och produkter för en ny typ av omgivning – effektivt och engagerande.

Haddok firar snart 10 år och består idag av ett kärnteam med lång erfarenhet av kommunikation i alla dess former. Vi arbetar med ett stort nätverk och har den senaste tiden verkat som en del av mediebyrån LikeHouse, och väldigt nära samarbete med digitala specialisten DWISE. Haddok blir nu en del i vårt nybildade DHOUSE GROUP där den gemensamma inställningen handlar om att hjälpa våra kunder att skapa tillväxt i sin affär.

Vi hyllar kreativiteten och har alltid nära till kanalfrågan. När det gäller reklam ska ju kreativiteten även ha ett mål. Vi tänker från ax till limpa, vem som ska äta och vilket pålägg de har för den delen också…

 

Kika gärna på det vi skapat för våra kunder i vår portfolio. Vi är lite stolta över den.

Hör gärna av dig, så pratar vi en stund om vad just ditt företag behöver, vi delar gärna med oss av det vi kan. Vi tror nämligen att du blir mer sugen på att pröva oss då.

KONTAKT 

Jan Lönegren, VD/Projektledare
Mobil: 070-271 01 17
E-post: jan@haddok.se

Emilia Pettersson, Produktionsledare
Mobil: 073-622 77 70
E-post: emilia@haddok.se

bottom of page